BytBoo AB

08.01.2020

Om Bolaget

Bytboo startades 2019 av  Herman och Lars som upptäckte att det saknades fungerande produkter eller tjänster för att hjälpa privatpersoner hitta rätt mäklare vid den största affären i säljarens liv. Bytboo gick ihop med ett utvecklingsbolag och skapade en webbapplikation som lanserades på marknaden i början av 2020.

Genom sin webapplikation hjälper Bytboo privatpersoner som ska sälja sin bostad att hitta den bästa mäklaren för försäljningen. Baserat på bostadens specifika parametrar presenterar Bytboo de mäklare som har lyckats bäst med liknande försäljningar historiskt. Mäklarna betalar Bytboo för leadet till försäljningen.

Grundat

2020

Uequitys Investering

2020

Webbplats

www.bytboo.se

Management

Herman Treschow

Ordförande

Bakgrund som managementkonsult. Har sedan dess arbetat med ett antal techbolag där han bl.a. har varit VD för Påmind AB och MyCamper Sverige AB.

Lars Rydtzander

VD

Bakgrund inom multinationella tjänsteföretag på ledningsgruppsnivå. Bl a. Chief Digital Officer på Unibet och EVP inom EF koncernen.

Managementkonsult inom digital transformation och business design, närmast som Chief Growh Officer på TKM och Strategy Director på Hyper Island.