Indoor Golf Group

10.01.2021

Om Bolaget

Indoor Golf Group (IGG) är en aktör verksam inom inomhus golf och har sitt huvudkontor i Stockholm. Bolaget har idag ett flertal anläggningar runt om i Sverige och avser att expandera kraftigt till flera orter. IGG har en relativt enkel model för att skala sin verksamhet snabbt genom att slå sig samma med lokala partners. "Golfcentren" är moderna med den modernaste teknologin för att möjliggöra spel som passar både amatörer som proffs.

Besök gärna hemsidan nedan för mer information eller varför inte boka en tid för en runda inomhusgolf?

Grundat

2020

Uequitys Investering

2021

Webbplats

www.indoorgolfgroup.se

Grundare / Management

Fredrik Wredmark

VD och grundare

Fredrik har tidigare arbetat som konsult med mycket goda resultat. Han har på mindre än ett år lyckats bygga Sveriges ledande bolag inom inomhusgolf. Fredrik är ytterst ansvarig för expansionen och han ser framför sig att öppna 7-8 centers till under år 2021.

Magnus Ekman

Grundare

Magnus har länge spelat golf och är i grund och botten golftränare med mycket goda kontakter i golfsverige. Magnus har god erfarenhet utav inomhusgolf och den avancerade tekniken bakom simulatorerna som används av IGG på alla deras center.


Viktor Magnusson

Grundare

Viktor är en biten golfentusiast och har arbetat som golftränare. Tillsammans med Magnus Ekman utgör de experterna inom golf med ovärderliga kontakter för Indoor golf Group och dess expansion