Våra Portföljbolag

 

Indoor Golf Group (IGG) är en aktör verksam inom inomhus golf och har sitt huvudkontor i Stockholm. Bolaget har idag ett flertal anläggningar runt om i Sverige och avser att expandera kraftigt till flera orter. IGG har en relativt enkel model för att skala sin verksamhet snabbt genom att slå sig samma med lokala partners. "Golfcentren" är moderna...

jan. 08

BytBoo AB

Bytboo startades 2019 av Herman och Lars som upptäckte att det saknades fungerande produkter eller tjänster för att hjälpa privatpersoner hitta rätt mäklare vid den största affären i säljarens liv. Bytboo gick ihop med ett utvecklingsbolag och skapade en webbapplikation som lanserades på marknaden i början av 2020.

Abacer Invest grundades 2020 med ambitionen att samla framgångsrika entreprenörer inom bank och finanssektorn under en gemensam vision - Att genom ett aktivt ägande och ett stort engagemang bygga synergier och skalfördelar för att tillsammans leverera fantastiska produkter och tjänster till våra kunder.

Esportal är en webbaserad plattform för spel och tävlingar inom e-sport. Idag har man över 50.000 aktiva spelare och över 500.000 registrerade användare.

jan. 05

Dashl

Dashl grundades i Stockholm 2016 av två kvinnliga entreprenörer för att digitalisera och modernisera skönhetsbranschen och göra den mer hållbar genom en tekniskt innovativ lösning.

Stockrepublic erbjuder en produkt till banker som ger bankens kunder en möjlighet att engagera sig och dela framgång gällande individens investeringar. Idéen kommer ifrån Shareville som grundarna skapde och som senare köptes av Nordnet. Tanken är nu att göra samma resa fast på global nivå.

Surfboard payments is a Swedish software company with 50 employees based in Stockholm, Sweden, and Chennai, India. The company develops software-based payment solutions used in interactive screens facing consumers. All development has the customer journey in mind, for a user-friendly and identical experience on all devices. The dynamic and...